У Вінниці жорстоко вбито двох жінок і двох дітей

0
3
У Вінниці жорстоко вбито двох жінок і двох дітей
У Вінниці в квартирі виявили без ознак життя 63-річну матір, 30-річну дочку і 7-річного хлопчика. Трирічна дівчинка померла після шпиталізації. У вбивстві підозрюють родича загиблих. Його затримали.

Про це інформує відділ комунікації поліції Вінницької області.

У понеділок, 31 грудня, близько 15-ї години до поліції від диспетчера «швидкої допомоги» надійшло повідомлення, що в квартирі у Вінниці виявлено без ознак життя двох жінок і хлопчика.

Швидку медичну допомогу викликав вінничанин, який повідомив, що виявив у своїй квартирі мертвими 63-річну матір, 30-річну дружину та 7-річного сина. Лікарі «швидкої» підтвердили смерть трьох людей. Також у квартирі була 3-річна дівчинка з важкими травмами голови, яку шпиталізували. Врятувати дитину лікарям не вдалося. Травми, отримані 3-річною дівчинкою, виявились несумісними з життям. Під час надання медичної допомоги вона померла у лікарні.

За попередньою інформацією, постраждалі загинули від завданих травм голови.

На момент приїзду поліцейських у квартирі перебував 30-річний чоловік, який викликав «швидку». Його доставили до відділу поліції для з’ясування усіх обставин.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство кількох людей). За такий злочин передбачено довічне ув'язнення.

Після проведення першочергових слідчих дій на підставі зібраних доказів за підозрою у скоєнні цього злочину за ст. 208 КПК України працівники поліції затримали родича загиблих, який викликав «швидку допомогу».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні