На Волині турніром із міні-футболу вшанували пам’ять Степана Наконечного

0
-8
На Волині турніром із міні-футболу вшанували пам’ять Степана Наконечного
У Рожищі відбувся щорічний турнір з міні-футболу присвячений пам'яті тренера Степана Наконечного.

З 22 по 30 грудня в спортивному залі районної дитячо-юнацької спортивної школи проходив турнір з міні-футболу, - йдеться на сайті Рожищенської міської ради.

Цьогоріч участь у турнірі взяли 11 команд. Серед яких, дві команди з Кременця – «Мілан» та «Торпедо», з Рожища п’ять команд: «Ферммаш», РДЮСШ, «Альянс», «Олімп» та «Освіта». А також «Апперкот» (Копачівка), ФК «Переспа», ФК «Рудня» й ФК «Топільно».

За підсумками відіграних матчів до фінальної сходинки дійшли – ФК «Рудня», ФК «Топільно», ФК «Мілан» та «Освіта».

А в неділю, 30 грудня, під час «запеклих боїв», визначилися й переможці.

На урочистості з нагоди нагородження у спортивному залі районної дитячо-юнацької спортивної школи зібралися футболісти, вболівальники, міський голова В'ячеслав Поліщук й дружина Степана Наконечного, пані Раїса.

«Мені приємно бачити сьогодні в цьому залі, як переможців, так і всіх учасників та вболівальників. Міні-турнір з футболу вдався, адже маємо гарні, позитивні емоції від ігор та переможців. Але хочу щоб ви розуміли, що перемога не в тому, хто кого переміг, перемога в тому, що всіх нас тут поєднала любов до спорту, прагнення розвивати футбол і, найголовніше, вшанувати пам’ять великої людини – Степана Наконечного. Я впевнений, що сьогодні, дивлячись на нас з неба, він радий, що футбол в його рідному місті розвивається та набирає більших масштабів», - промовив міський голова.

Учасники та гості турніру, заледве стримували сльози, коли до них звернулася дружина Степана Наконечного Раїса Петрівна.

Жінка подякувала за гідне пошанування пам’яті її чоловіка, адже насправді футбол для нього завжди був на першому місці.

«Я вражена тим, що про Степана пам’ятаємо не тільки ми, родина, але й ви не забуваєте. Його недаремно називали легендою волинського футболу, бо всього себе, своє натхнення, сили та вміння він віддавав своїм вихованцям. Дуже прошу кожного з вас, не виховуйте своїх дітей біля комп’ютерів, а залучайте до спорту. Бо рух – то життя. Дуже приємно, що мене запросили сьогодні сюди, дякую В’ячеславу Анатолійовичу та всім причетним до організації турніру та вітаю усіх з прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим!», - промовила пані Раїса.

Отож, після сказаного перейшли до нагородження. Третє місце у міні-турнірі посіли футболісти з «Освіти», друге – ФК «Топільно».

Перше почесне місце у важкій боротьбі вибороли молоді та амбітні футболісти з ФК «Рудня», які й отримали перехідний кубок з рук Раїси Наконечної.

Нагороди отримали й окремі футболісти. Так, «Найкращим воротарем», на думку вболівальників, став Сергій Стець (ФК «Мілан» Кременець), «Кращий бомбардир» - Дмитро Дмитрук («Освіта», Рожище), а «Кращим гравцем» став Вадим Шутовський з ФК «Рудня».

Переможці та призери були нагороджені статуетками та призами від організаторів турніру.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні