--> На Волині розшукали двох злочинців | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині розшукали двох злочинців

1
-3
На Волині розшукали двох злочинців
У Володимирі-Волинському тривала всеукраїнська операція «Розшук» в ході якої працівникам місцевої поліції вдалося розшукати 2 злочинців.

Про це «ВолиньUA» розповів майор поліції Олександр Ольховський.

Мета операції – розшук осіб, котрі переховуються від слідства, суду та ухиляються від виконання покарань як реального терміну позбавлення волі, яких суд відпустив до ступу вироку в реальну силу, так і тих, хто уникає виконання громадських робіт. Також розшукують тих, хто має випробувальний термін і зобов’язаний відмічатися в певний період та дотримуватися обмежень накладених на них судом.

За період операції розшукано 2 злочинця. Один з них ухилявся від військової прокуратури, а інший – від суду. На даний час розшукуємо ще 20 осіб – це в порівнянні з минулими роками велика цифра. Вся справа у тому, що до обрання законної сили вироку, їм дається своєрідна можливість виїхати навіть з України. Більша частина наших злочинців, які переховуються, згідно даних Держприкордонслужби, виїхали за територію України.

Щодо військових, яких розшукує поліція, то це люди, які з тих чи інших причин невчасно прибули у військову частину, до прикладу після відпустки. Їм інкримінують самовільне залишення військової частини або дезертирство.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як у Володимирі можна провести ВСЕУКРАЇНСЬКУ акцію. У когось не добре з головою.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні