--> Школярка померла під час новорічного свята | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Школярка померла під час новорічного свята

0
0
Школярка померла під час новорічного свята
У селі Бариш Тернопільської області під час новорічного ранку померла школярка.

Як зазначається, дівчинка знепритомніла прямо на сцені, їй почали надавати допомогу медики, однак згодом школярка померла, - пише gazeta.ua.

Про трагедію розповів депутат Бучацької міськради Анатолій Дубина в Facebook.

"28 грудня в школі проводились заходи до новорічно-різдвяних свят, учні 5-8 класів проводили новорічний ранок до 14 год і Даринка, учениця 6 класу брала активну участь. З 15 год розпочалося новорічне свято для учнів 9-11 кл і Даринка була на цьому святі як глядач. Коли запросили бажаючих на сцену, Даринка виявила бажання і вийшовши на сцену відразу втратила свідомість. Вчитель і один з батьків винесли Даринку з приміщення на свіже повітря. Надавали допомогу шкільна медсестра і медсестра з геріатричного центру, робили все можливе. Не гаючи часу сільська швидка допомога в супроводі шкільної медсестри і заступника директора з виховної роботи везли Даринку на зустріч районній швидкій, з якою зустрілися на початку села",- йдеться в повідомленні.

Районна "швидка" забрала дівчинку вже в стані клінічної смерті, врятувати дівчинку медики не змогли. Лікарі перевірили амбулаторну картку дитини, результати обстежень, однак причину трагедію з'ясувати не вдалося. Зараз тіло знаходиться в Тернополі, проводиться судово-медична експертиза.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні