Дзідзьо може втратити слух після побиття

2
4
Дзідзьо може втратити слух після побиття
Відомого співака Дзідзьо після побиття госпіталізували до київської лікарні.

Про це він повідомляє на власній сторнінці в "Інстаграмі".

"Я хочу звернутися до всіх і розказати ситуацію, яка вчора сталася зі мною. Перед ефіром на радіо на мене напала зграя бандитів, це було близько 8 людей неслов’янської зовнішності на чолі з Михайлом Мішковим, який на мою думку, є у злочинній змові з Олегом Турком", – йдеться в дописі.

Співак пише, що перебував у стані шоку і не розумів серйозності того, що відбувається. Лікар діагностував йому розрив барабанної перетинки лівого вуха.

"І сьогодні зранку я почуваюся гірше. Тому лікар наполіг на госпіталізації. Я знаходжуся в лікарні і змушений буду провести тут всі Новорічні свята. Я звертаюся до всіх наших концертних партнерів, замовників, і прошу вибачити мене і мою команду, але ми змушені скасувати всі заплановані концерти мінімум на місяць, в тому числі відміняємо корпоративні виступи у Новорічну ніч.
Для мене як для музиканта в першу чергу є важливим мій слух, який я можу втратити", - написав Дзідзьо.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дзідзьо в вухо дістав, мабуть, не через творчість, а тому, що людей кидав. На бабки.
Відповісти
А язика не втратив ,
Шут.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні