--> На Волині виявили авто, яке шукав Інтерпол | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині виявили авто, яке шукав Інтерпол

0
-3
На Волині виявили авто, яке шукав Інтерпол
У селі Струмівка Луцького району в сервісному центрі МВС виявили автівку, яку розшукував Інтерпол.

Про це повідомляють у прес-службі поліції Волинської області.

Під час реєстрації 35-річним місцевим жителем автомобіля "Renault" виявили, що інформацію про цей транспортний засіб внесено до банка даних інформаційної системи Міжнародної організації кримінальної поліції – Інтерпол. Автомобіль поліцейські вилучили та помістили на арешт майданчик.

Транспортний засіб перебував на державних номерних знаках Французької Республіки. Слідчі Луцького районного відділення поліції відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ст. 198 Кримінального кодексу України. Йдеться про придбання, отримання, зберігання чи збут майна одержаного злочинним шляхом. Санкція цієї статті передбачає, зокрема, покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Проводиться досудове розслідування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні