Вулиці Луцька загубились у темряві. ФОТО

0
7
Вулиці Луцька загубились у темряві. ФОТО
У Луцьку, попри численні ліхтарні ствопи, немає освітлення на автостанції №1, вулиці Кравчука та Завокзальному ринку.

Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" написав Петро Герасименко.

"Це фото головних транспортних воріт Луцька та області - автостанції №1. Ліхтарів, які мали б освітлювати автостанцію, не видно. Вони загубилися у темряві. Важко зрозуміти, яку функцію виконують численні ліхтарні стовпи на території автостанції. Точно можна стверджувати, що вони не призначені для освітлення. Може, це специфічні малі архітектурні форми чи своєрідні пам'ятки архітектури місцевого значення. Або у місті настали часи раннього середньовіччя і про функцію ліхтарів забули як після падіння Римської імперії!, - йдеться у дописію.

"Думаю, в гостей міста та лучан, які прибувають на темну непривітну автостанцію, суттєво погіршується настрій і враження про Луцьк. На прилеглій до автостанції території Завокзального ринку і вулиці Кравчука ситуація не краща. Шкода, що у Луцьку забувають не лише про якісне освітлення вулиць, але й халатно ставляться до освітлення такого важливого транспортного інфраструктурного об'єкту", - пише лучанин.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні