«Ви б краще зайнялися кіосками дружини», - голова ОДА до Імберовського

6
-7
«Ви б краще зайнялися кіосками дружини», - голова ОДА до Імберовського
Голова Волинської обласної адміністрації Олександр Савченко попросив депутата Михайла Імберовського не оббріхувати його, а критикувати справедливо.

Про це стало відомо під час засідання регіональної комісії з державного фонду регіонального розвитку у п’ятницю, 28 грудня.

Нагадаємо, раніше депутат Михайло Імберовський написав допис на своїй сторінці у "Фейсбуці", в якому звинуватив голову в шантажувані депутатів профінансувати купівлю томографа у Ратнівську районну лікарню та пожежного автомобіля у Городищенську ОТГ.

"ОДА запропонувала депутатам, в порушення відповідних нормативних документів, погодити виділення коштів з державного бюджету на співфінансування проектів, що фінансуються з державного бюджету (ДФРР). Якщо обласна державна адміністрація вчергове збиралась зламати депутатів через коліно, шантажуючи, що невикористані гроші по ДФРР повернуться до держбюджету, то це у них не вийшло", – йдеться у дописі депутата.

Олександр Савченко запитався Михайла Імберовського, чому він дає неправдиву інформацію про нього.

"Чому ви даєте брехливу інформацію про те, що я спекулюю питаннями державного фонду регіонального розвитку?" – запитав голова ОДА на початку засідання.

"Я буду судитися за викривлену інформацію, що я шантажую депутатів. Моя повага до вас може змінитися", – відповів голова.

"Ви б краще зайнялися кіосками своєї дружини, які незаконно встановлені", – додав Савченко.

Нагадаємо, Михайло Імберовський прокоментував, чому його дружина вирішила встановити кіоск з кавою на місці продажу преси.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Той Імберовський - пройдоха ще той! Де довгою купюрою помахають, туди швидесенько біжить, а у самого виховання ні на йоту.
Відповісти
Імбіцил , а не імберовський. Де воно взялося на Волині ? Думаю, що це його перша і остання паша, а накрадене прийдеться повернути.
Відповісти
Імберовський продався кропу і напевно програв,хоч кіосків наставив,і не тільки дружина ,а і брата.Подивимось за "великим"депутатом перебіжчиком...
Відповісти
Круто!
Відповісти
Імберовський - доросла дитина з мізками зозулястої курки. Продажна червива собака. І всі ці негативи він з гордістю демонструє, вважаючи себе політиком. Гнила тварюка. Холуй укропівців, мішок лайна.
Відповісти
Просто Савченко ще не в курсі, як проходить на Волині підготовка до виборів і які "передові технології" застосовують місцеві ображені життям лузери і п@донки.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні