У Любешові відбулося перше засідання ради регіонального розвитку

0
-4
У Любешові відбулося перше засідання ради регіонального розвитку
У четвер, 27 грудня відбулося засідання ради розвитку Любешівського району.

Про це повідомили у прес-службі Любешівської районної державної адміністрації.

У рамках проведення засідання голова районної державної адміністрації Сергій Фесик розповів про основні соціально-економічні показники та головні досягнення розвитку району, озвучивши перелік об’єктів, які були здані в експлуатацію впродовж 2015-2018 років.

«Сьогодні ми зібрались у цьому залі для того, щоб підвести підсумки за минулі роки та обговорити нагальні питання життєдіяльності району, вияснити проблемні моменти, щоби в перспективі забезпечити взаєморозуміння та конструктивну взаємодію на шляху досягнення загальної для всіх мети – збалансованого, успішного розвитку району», – зазначив Сергій Фесик.

Голова райдержадміністрації Сергій Фесик повідомив, що за період 2015-2017 років власні доходи загального фонду місцевих бюджетів Любешівського району збільшувались, найвищі темпи зростання забезпечувались по податку на доходи фізичних осіб за рахунок росту мінімальної заробітної плати та прожиткового мінімуму. В той же час у 2018 році власні доходи зменшились в зв’язку з утворенням Любешівської ОТГ, яка займає майже 80 % території району.

Обсяг капітальних видатків бюджету району у 2018 році порівняно з 2015 роком збільшився на 40,0 % завдяки виділенню субвенцій з державного бюджету на соціально-економічний розвиток району.

Усього з 2015 по 2018 рік бюджет району отримав 1066,021 млн.грн. підтримки у вигляді міжбюджетних трансфертів з державного бюджету: це дотації, медична, освітня субвенції, субвенції на соціальний захист, субвенція на соціально-економічний розвиток територій.

В ході роботи засідання присутні аналізували результати впроваджених в районі реформ та обговорювали проблемні питання, з якими стикнулись.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні