--> У «Луцькводоканалу» новий директор | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У «Луцькводоканалу» новий директор

1
-7
У «Луцькводоканалу» новий директор
Новим директором «Луцькводоканалу» став Віктор Гуменюк.

Про це повідомляють на сайті Луцької міської ради.

Наказом від 27 грудня 2018 року директором КП «Луцькводоканал» призначено Віктора Гуменюка, який раніше працював на посаді першого заступника, а згодом виконував повноваження керівника цього підприємства.

«Віктор Гуменюк має відповідний професійний управлінський досвід, за час роботи на підприємстві КП «Луцькводоканал» вже реалізував чимало ініціатив та сучасних підходів у роботі підприємства та у співпраці зі споживачами», – йдеться в повідомленні Луцької міськради.

Новий керівник має дві вищі освіти:

1998-2003 – Луцький державний технічний університет, факультет енергоощадний, електротехнічні системи електроспоживання, спеціальність – інженер-електрик.
2002-2004 Луцький державний технічний університет, факультет перепідготовки, облік та фінанси, спеціальність – економіст.

Додаткова освіта:

2015 – Сертифікат «Fit for Partnership with Germeny», ARGE NBL за програмою підготовки управлінських кадрів при міністерстві економіки і енергетики Федеративної Республіки Німеччини.

Раніше працював на підприємстві ПАТ «Волиньобленерго». Посади: економіст абонентського відділу, 2003-2005; начальник відділу договорів і розподілу електроенергії, 2005-2007; начальник енергоінспекції, 2007-2010; заступник директора зі збуту.

Із червня 2017 року працював першим заступником керівника КП «Луцькводоканал».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
подешевшає?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні