У Тернополі батько через небезпечні ігри довів дитину до коми

0
4
У Тернополі батько через небезпечні ігри довів дитину до коми
Моторошний інцидент трапився 25 грудня, ввечері у Тернополі. В реанімацію госпіталізували 9-річну дівчинку у критичному стані та з серйозними тілесними ушкодженнями.

Як розповіли в обласній дитячій лікарні виданню "Тернополяни", у дитини діагностували важку форму крововиливу у шлуночок та набряк головного мозку. У малечі — церебральна кома. Травми вона отримала внаслідок ігор з рідним батьком.

Чоловік був дещо напідпитку, але вдома вирішив погратися із донькою — підкидав її вгору і, в якийсь момент, втратив увагу і дитина, у якої була третя група інвалідності, впала на підлогу, сильно вдарившись.

Зараз лікарі борються за життя маленької дівчинки. Дитина досі в реанімації.

Щодо горе-батька порушено кримінальну справу. Йому інкримінують необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні