На Волині відкрили центр для особливих дітей. ФОТО

0
5
На Волині відкрили центр для особливих дітей. ФОТО
У четвер, 27 грудня у Нововолинську відкрили інклюзивно-ресурсний центр.

Про це повідомили на сторінці Олександра Савченка у «Фейсбуці».

«Дякую усім, хто долучився до реалізації цього проекту. Я поділяю переконання Президента України Петра Порошенка, що відкриття таких центрів є надзвичайно благородною справлю, яка потрібна не лише дітям з особливими потребами, а й свідчить про нашу інтелігентність та європейськість. Здатність сприймати не таких, як ти сам – вагомий показник рівня свідомості суспільства», – промовив Олександр Савченко.

Під час заходу стало відомо, що облаштування інклюзивно-ресурсного центру обійшлося місцевому бюджету у 600 тисяч гривень. А обладнання закупили за рахунок коштів державної цільової субвенції в розмірі 186 тисяч гривень. Центр обладнаний сучасними меблями, оснащений реабілітаційним обладнанням, засобами корекції та ігровими матеріалами, дидактичним матеріалом для проведення занять, комп’ютерною технікою.

Міський голова Нововолинська Віктор Сапожніков відзначив, що успішна реалізація проекту стала можлива завдяки співпраці з обласною державною адміністрацією.

«Очі бояться, а руки роблять! Так і з центром. Багато роботи, багато коштів, але ми взялися – і вчасно все зробили. Хочу, аби у цьому закладі панував мир, спокій, затишок, увага та розуміння один до одного», – зауважив Віктор Сапожніков.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні