«Не ведіться на таку х**ню», – лучанин про поїздки через «Блаблакар»

14
8
«Не ведіться на таку х**ню», – лучанин про поїздки через «Блаблакар»
Лучанин Тарас Ковальчук розповів про поширену схему обману у популярному сервісі «Блаблакар».

Про це він написав у спільноті "АвтоАндони Луцька" у "Фейсбуці".

Як зазначив чоловік, є категорія водіїв, які обманюють пасажирів, наражаючи їх на небезпеку, тому про це варто не мовчати.

"Моя донька, в силу певних обставин, вирішила скористатися сервісом і забронювала поїздку до Львова. Про цей факт я дізнався годину тому, коли, нічого не підозрюючи, мав відвезти її на залізничний вокзал, а вона мені повідомила інше: "Їду попупутним авто." Ну, виходу немає, тому везу в обумовлене місце, паралельно по дорозі випитуючи про водія авто, що має везти, відгуки про нього, марку авто (ну не все одно хто буде мою доньку везти). Машина має бути, судячи з профілю водія, легкова, а саме Renault Espacе", – йдеться у дописі.

"Приїздимо на місце, ще водій не під'їхав, кажу: "Буде бус 100%."
І тут "вуаля" ... Справді, приїздить бус, виходить водій, діловито розгортає бумажку і починає перечитувати список вівць, яких він буде везти. Чому вівць, запитаєте ви ? Бо лише вівця дозволяє так з собою поступати", – пише лучанин.

На зауваження чоловіка щодо невідповідності авто, водій заявив, що не змушує нікого з ним їхати.

"Воно купує бусика, зазвичай з вантажної версії "роблячи" пасажирську. Потім реєструє декілька профілів на сайті "Блаблакару" і на визначену годину виставляє поїздку в популярному напрямку ніби трьох-чотирьох авто, а приїздить одним бусом, і "вівці", мовчки ковтаючи це (бо треба їхати, скажуть), сідають і їдуть", – обурюється Тарас Ковальчук і радить іншим не користуватися такими послугами.

"Люди, не ведіться на таку х**ню, бо це реально небезпечно – їхати з брехливою істотою, на незрозумілиму транспорті, без дозволів на пасажирські перевезення, бо вас дійсно "НІХТО НЕ ЗАСТАВЛЯЄ". Коли зідзвонюєтеся з потенційним водієм, обов'язково все розпитуйте про авто, дивіться відгуки, і звертайте увагу на саму розмову", – додає він.

Нагадаємо, 20 липня у Житомирські області на трасі "Київ-Чоп" врізались маршрутка "Київ-Рівне" та фура. Тоді у страшній аварії загинуло 10 осіб. Як виявилось, власник автобуса D Volkswagen LT-35 не забезпечив технічний стан транспортного засобу та його обладнання вимогам стандартів, що стосуються безпеки дорожнього руху, а також правил технічної експлуатації, та допустив до керування водія у стані стомлення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чи це не той самий Тарас ковальчук, Котрого за правдиву взятку з органів поперли), а на рахунок бла бла...- дійсно стережіться брехунів як і всюди)
Відповісти
Тошнотик! А еталоном безпечніше їхати? Як овца з набором таких самих овець, не страховки, автобус розсипається, смердить всім на світі, водій готовий на 100 відсотків і 5 годин муки! Да кучу мінусів можна нарахувати!
Відповісти
Повний брєд стаття. Вже 4 роки їзжу з цими хлопцями і все чудово. Вам не подобається - їдете на автовокзал чи жд.
Вдячний хлопцям що возять мене постійно
Відповісти
Мав необачність повестися на дану послугу. Три тижні тому забронював місце з Рівного до Луцька о 4.40 ранку. Водій зі мною так і не зв'язався і на мої дзвінки не відповідав до 4.50, а о 4.50 відповів і сказав, що ще приблизно годину буде їхати до Рівного. Я так і не скористався його послугою, не знаю, чи ще захочеться отак їхати.
Відповісти
Це безглузддя. Автор цієї статті баран, а Тарас К. будь адекватним. Читай книги, і їзди автобусами
Відповісти
Моєму чоловіку так три рази за день скасовували поїздку до Львова і зі Львова . Лохотрон!!!
Відповісти
Автор- тормоз
Відповісти
Блін їдь на вонючому Еталоні і не п....
Відповісти
Неодноразово їздила з цими хлопцями. Водять швидко, але при цьому акуратно. Комфортно, з класним плей-листом. Є можливість зарядити телефон. В теплу пору працює кондиціонер, в холодну - підігрів. Ціна порівняно з рейсовими автобусами нижча, а сервіс - на значно вищому рівні. Тим більше, справді ж, ніхто не змушує їхати "блаблакаром". Кожен обирає оптимальний варіант для себе, і називати людей "вівцями" за їх вибір у цьому випадку - зовсім не коректно.
Відповісти
Замовна стаття!
Відповісти
Конкуренція?
Відповісти
Бла бла кар є не законною організацією! СБУ ви куди дивитесь?
Відповісти
Тарас, не позорься)) такой уже бред пишешь
Відповісти
Стаття не про що . Раз ти такий розумний (Тарас) треба було не запускати свою овечку в це стадо. А завезти свою авцу на власному авто .
Хороші хлопці .
Знаю їх вже 7 років . Все чітко . Завжди користуюся їхніми послугами
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні