До Православної Церкви України перейшли 17 парафій

4
6
До Православної Церкви України перейшли 17 парафій
Після Об'єднавчого собору 17 парафій Української православної церкви Московського патріархату перейшли до Православної Церкви України.

Про це повідомили в інформаційному управлінні ПЦУ, – пише УНН.

«17 парафій. В основному це Західна Україна. Більшість цих 17 парафій – це парафії з Вінницької єпархії, структуру якої очолює Митрополит Симеон. Багато священників йому зараз показують вірність і переходять разом з ним до Православної Церкви України», – повідомили в інформаційному управлінні.

Водначас в ПЦУ зазначили, що зі Східних та Південних областей переходів парафій наразі не відбувалось.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не більше 8. решта це або неіснуючі паперові громади, або каплички на території держзакладів. рахуйте священиків, а не приходи. бо на закарпатті вже пцушники обі...алися рідко, розказали про перехід села, а там піп-розстрига без громади всього то перейшов назад до кп.
Відповісти
гнида вальцман-порошенко на мільярди безсоромно обкрадає всих пенсіонерів і горіти йому в Пеклі!!! А що доброго зробила нам оСУЧАснена крадуща пенсії жидівська бпп-банда очолена бандитом-жидом порошенком? Пора повертати владу народу від узурпатора жида-крадія порошенка!!!Яке празднування з мізерною обкраденною пенсією оСУЧАРсником-крадієм порошенком??? Необхідно організувати законну посадку вальцмана на нари за крадіжки пенсій в пенсіонерів !!! Петько порошенко краде мільядами гривень і цю мерзоту не карають падлюки! де справедливість? українські песіонери стали жертвами режиму пенсійного крадія мерзенного петра порошенка "оСучасника" непроіндексованних 1487гривневих пенсій нижче прожикового рівня 1998гривень в Україні стали пенсіонери українці,білоруси, вірмени та грузини. Усі вони увійшли до меморіалу одурачених за мізерну пенсійну залежність. І стало вже недоброю традициєю порошенку обкрадади всих пенсіонерів........Зловмиснику петру порошенку потрібно до 0 секунд, аби обікрасти пенсії у пенсіонерів... з нас соки вичавлює Прожитковий мінімум 1900гр. а мінім.пенсія 1487гр.-хіба це росія дає нам таку мізер-пенсію? На яку неможливо вижити неголодаючи! При януковичю я мав пенсію 300доларів (коли долар був 7гр.) А тепер переворотний президент-крадій пенсій мерзотник петро порошенко краде щомісяця з моєї пенсії по 220доларів а мені залишається 80доларів (по курсу гр.-дол.). Петра порошенка за крадіжки на нари!!!!!!
Відповісти
То їдь до януковича, і соси йому за ті долари
Відповісти
невідволікайся і соси-соси пес жиденко-нацистенко шоколадний *уй свому крадущому жиду порошенку ! бо пенсіонери не смоктуни як ти!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні