Державне бюро розслідувань – про справу з поліцейськими-розбійниками

0
3
Державне бюро розслідувань – про справу з поліцейськими-розбійниками
У Державному бюро розслідувань розповіли, як просувається справа з інцидентом, де поліцейські погрожували дітям зброєю і вимагали гроші у Луцьку.

Про це у коментарі інтернет-виданню «Волинь24» розповів в.о. начальника другого слідчого відділу слідчого управління ТУДБР у м. Львові Максим Смілевський.

Нагадаємо, у понеділок, 24 грудня, поблизу гаражів біля залізничного вокзалу в місті Луцьку два працівники поліції відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків погрожували та пограбували неповнолітніх дітей.

За попередньою інформацією, один з правоохоронців, побачивши дітей, які грали в сніжки, із застосуванням вогнепальної зброї спочатку зробив постріл, а потім наздогнав одного з хлопців і приставив пістолет до дитини, забрав 500 грн.

Правоохоронець змусив зателефонувати іншим друзям, які втекли, щоб ті повернулися назад.
Погрожуючи дитині 13 років і приставивши пістолет до живота, забрав у останнього ще 100 грн.

Найстаршому хлопцю 15 років, наймолодшому – 13 років. Зловмисники дали дітям пару секунд, щоб вони втекли.

«24 грудня до територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Львові надійшло повідомлення про можливе вчинення злочину працівником правоохоронного органу. Слідчими здійснено виїзд у м. Луцьк для здійснення слідчо-процесуальних дій.

За попередньою інформацією, у понеділок, 24 грудня о 16:00 невідома особа, перебуваючи на території одного із гаражних кооперативів здійснила напад на неповнолітніх і відкрито заволоділа їхніми коштами. За фактом події Луцьким відділом поліції ГУНП у Волинській області відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.187 Кримінального кодексу України.

Слідчими територіального управління проводяться слідчі дії та перевіряється інформація щодо можливих погроз зі сторони працівників правоохоронних органів до потерпілих із застосуванням зброї», – зазначив Смілевський.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Волинській поліції прокоментували інцидент з поліцейськими-розбійниками


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні