--> У Луцьку маршртука затиснула руку малюкові | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку маршртука затиснула руку малюкові

3
1
У Луцьку маршртука затиснула руку малюкові
У Луцьку на вулиці Богдана Хмельницького маршрутка затиснула і протягнула дитину.

Про це пише інформаційне агентство "ВолиньPost".

Подія трапилася 26 грудня приблизно о 18:10. На зупинці біля школи №1 дверима маршрутки №12 затиснуло руку дитині.

Водій зупинився на зупинці, деякі людини встигли вийти, зокрема й постраждала дитина, яку мати тримала за руку. Зненацька водій закрив двері і почав їхати, не випустивши матір.

В результаті маршрутка протягнула дитину, якій на вигляд приблизно 2 роки, дорогою кілька метрів.

На місце приїхав тато дитини, а також поліція. Маршрутка залишилася на місці події. Наразі з ситуацією розбираються правоохоронці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ЦЕ ЖАХ! ПРОСТО СЛІВ НЕ ХВАТАЄ! В МЕНЕ ПРОСТО ТАКЕ ВРАЖЕНЯ СКЛАДАЄТЬСЯ, ЩО НАШІ ВОДІЇ МАРШРУТОК, ВОЗЯТЬ БУРЯКИ, А НЕ ЛЮДЕЙ, ДІТЕЙ. ОТ ЯК ТАК МОЖНА, ТОЖ ПОСТІЙ ТУ ХВИЛИНУ, ХАЙ ЛЮДИ НОРМАЛЬНО ВИЙДУТЬ, А НЕ ЖИНЕШСЯ ВИЛУПОК, Я СЬГОДНІ ТЕЖ ТАК ЇХАЛА в 19 маршрутці, з двома важкими пакетами, які получились на вулиці, а я в маршрутці, і водій вже рушив їхати закривши двері. ВОДІЇ В ТОЙ МОМЕНТ НЕДУМАЮТЬ, ЩО ЦЕ, МОЖЕ БУТИ ЙОГО ДРУЖИНА З ДИТИНОЮ, АБО МАМА, ТАК ЩО ЗАКЛИКАЮ ВОДІЇВ МАРШРУТОК, ПЕРШ НІЖ РУШАТИ ЇХАТИ, І ЗАКРИВАТИ ДВЕРІ, УЯВЛЯЙТЕ ЩО ВИ ДВЕРИМА ПРИТЕСНУТИ СВОЮ ДИТИНУ, СВОЮ МАМУ, ДРУЖИНУ ЧИ РОДИЧА, І МОЖЕТЕ, НАШКОДИТИ ЇХНЬМУ ЗДОРОВ'Ю, І ТАК НА КОЖНІЙ ЗУПИНЦІ.
Відповісти
А вони ще вимагають підняття вартості проїзду.
Відповісти
В черговий раз наступаємо на ті самі граблі.
Я вже писав раніше. Шановні журналісти, є два варіанти: 1.Періодично смакувати подібними новинами про травмування в маршрутках, або 2.Розгорнути інформаційну кампанію і змінити систему оплати за проїзд в маршрутках.
В Рівному оплата за проїзд здійснюється при виході з маршрутки. Все налагоджено, відпрацьовано і працює.
Маршрутка зупиняється, пасажири входять через задні двері, а виходять, оплачуючи за проїзд, через передні.
Переваги: Водій розмінює гроші при зупиненому авто, а не підчас руху автомобіля: однією рукою тримає кермо, іншою- розмінює гроші, а третьою рукою тримає мобільний телефон. Пасажири підчас поїздки можуть підготувати необхідні гроші для оплати за проїзд, ніхто нікому через голову нічого не передає. Водій зачиняє двері, коли бачить, що всі пасажири зайшли та вийшли, травматизм зведений до мінімуму.
Важко змінити те, до чого звикаємо. Але якщо є проблема і є альтернатива вирішення проблеми,- то давайте її вирішемо, щоб знову через 1-3 місяці не писати нову новину про дитячий чи дорослий травматизм в луцьких маршрутках.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні