Школяр з Любомля підкорив всеукраїнські конкурси

0
-2
Школяр з Любомля підкорив всеукраїнські конкурси
Андрій Ковальський, вихованець Любомльського будинку школяра, успішно виступив на фестивалі-конкурсі «Сяйво Первоцвітів» та XV вокально-хореографічному конкурсі-фестивалі «KYIV ART TIME».

Про це інформує видання "Район.Любомль"

До новорічних свят Асоціація «Child.ua» ініціює в Україні Новорічний марафон добра, на якому виступав волинянин Андрій Ковальський.



З марафону хлопець вирушив на V Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Сяйво Первоцвітів», де серед 350 конкурсантів з різних куточків України здобув Гран-прі в номінації «вокал» із піснею «Nobody but you».

«Мені подарували кубок, диплом, книгу, медаль та сертифікат на безкоштовну участь у конкурсі «В обіймах часу», – розповів про участь Андрій Ковальський.

Хлопець здобув І місце і звання «Оксамитовий голос» з піснею «Altair» «The Hardkiss» на XV ювілейному вокально-хореографічному конкурсі-фестивалі «KYIV ART TIME». У подарунок отримав диплом, медаль і настінний годинник з логотипом конкурсу.

«Це дуже виснажуюче, тим паче в таку погоду треба берегти голос. Дуже приємно, що фахівці оцінювали справедливо», – додав Андрій.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні