До нападу на дітей у Луцьку може бути причетний 24-річний поліцейський

1
5
До нападу на дітей у Луцьку може бути причетний 24-річний поліцейський
На офіційному сайті головного управління Національної поліції у Волинській області з'явилися перші подробиці інциденту, що стався 24 грудня ввечері за участю співробітників поліції. Друкуємо інформацію прес-служби поліції повністю без змін і правок.

Учора ввечері на лінію служби "102" поліції зателефонувала 50-річна лучанка. Вона повідомила, що невідомі особи під загрозою застосування зброї забрали на вулиці в її 15-річного сина гроші.

На місце відразу ж виїхала слідчо-оперативна група поліції.

Поліцейські оперативно встановили особи усіх учасників інциденту, отримали їх пояснення. Зокрема, встановлено, що до правопорушення, ймовірно, причетний 24-річний співробітник поліції.

Слідчі за даним фактом внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі строком від трьох до семи років.

З метою встановлення всіх обставин правопорушення та ролі в цій події співробітника поліції матеріали кримінального провадження за підслідністю скеровано до Державного бюро розслідувань.

Сектор комунікації поліції Волинської області

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Поліцейські погрожували дітям зброєю і вимагали гроші у Луцьку, – ЗМІ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ймовірно причетний? Слідуюча стаття буде про те що це новорічний жарт. Декілька днів назад у Рівному в парку двоє поліцейських пограбували дівчинку, забрали телефон. Мабуть це лише початок.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні