Рожищенські ліцеїсти – активні волонтери. ФОТО

0
2
Рожищенські ліцеїсти – активні волонтери. ФОТО
Учні Рожищенського ліцею №4 долучилися до проведення благодійної акції «Подаруй дитині казку», зібравши дитячі книжки, іграшки, канцелярію на Схід.

Про це повідомляють на сторінці ліцею у Фейсбук.

За рішенням учнівського самоврядування провели власну благодійну акцію «Поділімось радістю новорічно-різдвяних свят з дітьми Сходу України». Ліцеїсти 1-11 класів зібрали подарунки: м’які іграшки, канцелярію, книжки, настільні ігри, написали листи школярам ЗОШ І-ІІ ступеня №5 міста Красногорівки Донецької області, в яких бажали друзям швидшого завершення війни, мирного неба над головою та щасливих новорічно-різдвяних свят.











«Щорічно учні нашого навчального закладу відвідують вихованців реабілітаційного центру, який знаходиться у місті Рожище, і дарують їм «миколайчики». З такою ж метою в день Святого Миколая представники від учнівської громадськості відвідали Рожищенський притулок для неповнолітніх, куди були передані іграшки, книжки-розмальовки, пазли та канцелярське приладдя та найщиріші зичення і побажання. Нехай всі діти України будуть щасливими», – йдеться у повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні