--> У Луцьку провели обшуки на підприємстві «Укрспирт». ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку провели обшуки на підприємстві «Укрспирт». ФОТО

0
-2
У Луцьку провели обшуки на підприємстві «Укрспирт». ФОТО
У Луцьку на підприємстві “Укрспирт” провели обшуки.

Співробітники Державної фіскальної служби провели обшуки в офісах виробників алкоголю у справі трирічної давності щодо незаконного виробництва алкогольної та іншої підакцизної продукції, - пише Економічна правда.

У перелік підприємств, на яких суд дозволив обшук, зокрема, увійшли Луцьке МПД ДП “Укрспирт”.

Про це повідомив народний депутат Сергій Лещенко у Фейсбуці.

“За моєю інформацією, по всій країні в десятки офісів виробників алкоголю увійшли співробітники податкової з наміром накласти арешт на всю продукцію. Це торкнулося всіх, в тому числі – легальних виробників горілки… Слідчі дії проходять в рамках кримінальної справи трирічної давності. Відеофіксація на обшуках не проводиться”, – написав Лещенко.

Згідно з документом, опублікованим депутатом, слідчий суддя Приморського районного суду Одеси Віталій Куцаров 12 грудня дозволив слідчому управлінню фінансових розслідувань Офісу великих платників податку ДФС проводити обшуки на підприємствах, які нібито мають можливість незаконно виробляти лікеро-горілчану продукцію.

Обшуки пов’язані з розслідуванням незаконного масового виробництва алкоголю, зареєстрованого в жовтні 2015 року.

За даними ДФС, близько 60% українського лікеро-горілчаного ринку знаходиться в “тіньовому” обороті. В Україні працює 26 лікеро-горілчаних заводів, на дев’ять з них припадає 85% ринку.

У перелік підприємств, на яких суд дозволив обшук, зокрема, увійшли Луцьке МПД ДП “Укрспирт”, “Атлантіс”, “Стронгдрінк”, “Абсолютний стандарт”, Львівський, Житомирський, Одеський, Полтавський, Чернігівський лікеро-горілчані заводи, “Алкогольно -безалкогольний комбінат “Дніпро”, “Буассон Еліт “Бельведер Груп”, “Золотоніський Златогор” та інші.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні