У Луцьку діти шиють різдвяні дзвіночки для онкохворої Мар'яни Пархом'юк

0
4
У Луцьку діти шиють різдвяні дзвіночки для онкохворої Мар'яни Пархом'юк
Волинська майстриня Яна Пасічник навчає учасників благодійного майстер класу «Іграшка для Мар'яни» виготовляти різдвяні дзвіночки.

Захід відбувається у неділю, 23 грудня в центрі розвитку місцевого самоврядування у Луцьку, – повідомила Ольга Шарута на своїй сторінці у «Фейсбуці».

«Текстильна іграшка – це особлива можливість передати свої добрі помисли та тепло рук у виробі, який виготовить кожен із нас. Ця світла енергія і святкові думки збережуться у виготовленій іграшці на довгі роки і будуть випромінювати її для усіх, хто цю іграшку бачитиме – чи на ялинці у вас дома, чи у того, кому ви її подаруєте», – розповіла майстриня.

Майстер класи «Ангелятко для Мар'яни», які відбуваються у Луцьку мають на меті підтримати лучанку Мар'яну Пархом'юк, яка бореться із важкою недугою далеко від дому. Зараз лучанка отримує другий курс хіміотерапії, який триватиме 56 днів.

Рахунки для переказу коштів:
Приват Банк:
4149 4978 6222 9442 Пархом'юк Мар'яна
5168 7556 3302 5024 Хомич Володимир

Рахунок тата для переказів з-за кордону в євро: 26201455336506 Anatolii Parkhomiuk OTP Bank SWIFT code: OTPVUAUK



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні