Волинян просять не купувати сурогат на свята

0
0
Волинян просять не купувати сурогат на свята
Підприємці у січні-листопаді 2018 року сплатили до місцевих бюджетів 14,2 мільйона гривень плати за ліцензію на здійснення реалізації підакцизної продукції в роздрібній мережі.

Громади, на території яких представники підприємництва працюють легально, стабільно отримують кошти від реалізації підакцизної продукції, – констатують в ГУ ДФС у Волинській області.

Тож, у переддень новорічно-різдвяних свят фахівці ДФС звертають увагу споживачів на тому, що лише легальна продукція відповідає стандартам якості та не зашкодить життю і здоров’ю споживачів за умови помірного споживання. Щоб запобігти придбанню шкідливого сурогату, краще перевірити у продавця алкогольних напоїв та тютюнових виробів наявність ліцензії для реалізації підакцизної продукції, марки акцизного податку встановленого зразка на пропонованому товарі та факт відображення у фіскальному чеку суми роздрібного акцизу.

Нагадаємо, що про факти реалізації, зберігання фальсифікованих алкогольних напоїв і тютюнових виробів, немаркованих марками акцизного податку встановленого зразка, реалізацію таких товарів особам, які не досягли 18 років, чи торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами без наявності ліцензій, можна повідомити за номерами телефонів у м. Луцьк (0332) 777102 (чергова частина ГУ ДФС у Волинській області) або (0332) 724414 (управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Волинській області).
Своє повідомлення Ви можете також надіслати поштою за адресою: м. Луцьк, Київський майдан, 4 (конфіденційність гарантується).

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У луцькому магазині знову торгували алкоголем вночі. ФОТО
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні