Жінка продає брудну білизну і за виручені кошти купує котам корм

0
-1
Жінка продає брудну білизну і за виручені кошти купує котам корм
Фетишисти платять британці десятки тисяч фунтів стерлінгів за брудну білизну, а вона витрачає гроші на допомогу бездомним тваринам.

Про це повідомляє Еспресо з посиланням на Daily Mail.

Більшу частину зароблених таким шляхом грошей 33-річна мешканка міста Брістоля з псевдонімом Raven Nix витрачає на своїх вихованців.

"Раніше мені доводилося думати про те, чи по кишені допомога тваринам, яким я потрібна, - каже вона. - А потім виявила, що можу продавати свою нижню білизну".

"У мене вдома живуть чотири кішки, ще одна на вулиці, а коли я їх годую, приходять ще й бездомні - всього 11 під час годування, - розповідає Нікс. - Крім того, у мене є зайчик. Пускаю їх усіх. Я живу одна і люблю їх, справжня кошатниця. Не можу втриматися і не допомогти тварині, коли бачу, що вона цього потребує".

Жінка розповіла, що кілька років тому хтось поцікавився у неї в Facebook, чи не можна купити її нижню білизну. Вона погодилася і вперше заробила на цьому 20 фунтів стерлінгів.

Після цього на Нікс посипалися схожі прохання від інших фетишистів. За її словами, одного разу їй заплатили 250 фунтів стерлінгів за пару трусиків, які вона носила протягом тижня. Потім її асортимент розширився за рахунок брудних шкарпеток, які вдається збувати по 40 фунтів за три пари.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Дитину відправили в школу з секс-іграшкою
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні