--> На Ратнівщині відбулося перше засідання Ради регіонального розвитку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Ратнівщині відбулося перше засідання Ради регіонального розвитку

3
-4
На Ратнівщині відбулося перше засідання Ради регіонального розвитку
У суботу, 22 грудня на Ратнівщині відбулося перше засідання Ради регіонального розвитку.

Про це повідомили на сторінці Олександра Савченка у «Фейсбуці».

Учасники заходу обговорили основні соціально-економічні досягнення району за період 2015-2018 років та формували перспективний план розвитку Ратнівщини на 2019-2021 роки.

Розпочав засідання керівник найвищої виконавчої гілки влади в області Олександр Савченко.

«Районні ради регіонального розвитку ми проводимо за дорученням Президента України Петра Порошенка. Ми не можемо жити від виборів до виборів. Ми повинні працювати на перспективу. Ми провели Раду регіонального розвитку області, де були присутні потужні бізнесмени різних галузей, голови сільських рад, районів, ОТГ. Підводячи підсумки досягнень області за чотири роки, ми змогли побачити, що це потужний поступ вперед. Наступні роки мають бути ще більш плідними. І для цього ми повинні запланувати роботу на три роки. Ваше завдання – зібрати пропозиції активних громадян краю та сформувати перспективний план», – зауважив Олександр Савченко.

«Ми з вами спілкуємося часто, знаємо що в кого болить. Ми всі свої, тому давайте працювати. Роботу потрібно робити з вірою в майбутнє. Коли я вперше приїхав на округ, то зіштовхнувся з проблемою абсолютної розбалансованості між усіма представниками та рівнями влади. Зараз робота результативна. Ми усі доклали до цього максимум зусиль. А якщо ми навчимося планувати - тоді буде набато простіше працювати. Бажаю гарної роботи, ділових та конкретних розмов!» – промовив народний депутат України Степан Івахів.

Голова районної державної адміністрації Андрій Харлампович прозвітував про успіхи району за останніх чотири роки та окреслив перспективи реформи децентралізації в районі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Савченку. Підсумки не підводяться, а підбиваються. А підвести можна лише під монастир.
Відповісти
А підбити можна печінку, зарвавшимся хфілологам))) Ну або нирки.
Відповісти
Степан Івахів це хто?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні