--> Волинські патрульні привітали сина волинського Героя | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинські патрульні привітали сина волинського Героя

1
-1
Волинські патрульні привітали сина волинського Героя
Патрульні відвідали сина волинського Героя Миколи Яворського.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Волинської області.

Героя Микола Яворський був головним сержантом-командиром міномету 14-тої окремої механізованої бригади. Він загинув 16 березня 2017 року під час мінометного обстрілу опорного пункту поблизу с. Лобачеве Новоайдарського р-ну Луганської області. Правоохоронці приїхали до нього додому у Ковельський район - це було справжнім сюрпризом для всіх.

Про його сина Олега ми дізнались від волонтерів руху «Меценати для солдата», з якими плідно співпрацюємо. У рамках проекту «Діти Небесного Легіону» активісти розміщують інформацію про дітей загиблих Героїв, їхні потреби та мрії.

Олег Яворський, як виявилось, мріє стати поліцейським.
Тож наші патрульні вирішили трішки допомогти в реалізації мрії, а саме, познайомились з Олегом та його рідними, привітали з 6-річчям, яке хлопець відзначає саме сьогодні, дали змогу посидіти у справжньому поліцейському автомобілі.

Неможливо описати ті емоції, захват і радість, які відчував Олег, побачивши справжніх полісменів! Інспектори Марія, Роман та Ігор подружились з Олегом та його братом Ярославом, пограли з ними в ігри та обіцяли підтримувати контакт. Можливо, через кілька років ми побачимо сина волинського Героя у наших лавах.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
МОЛОТЦІ !!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні