Як на Волині лісівники допомагають чистити дороги. ФОТО

0
-1
Як на Волині лісівники допомагають чистити дороги. ФОТО
На Волині техніка лісогосподарських підприємств активно працює як на лісових, так і на сільських дорогах.

Про це повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.

окрема ДП «Маневицьке лісове господарство» для ліквідації негоди задіяло 2 одиниці техніки (екскаватор JCB та трактор ЮМЗ 6Л). Вдалося розчистити від снігу виробничі території підприємства, лісові дороги, де ведуться лісогосподарські роботи, під’їзди до ділянок.

Крім того, з метою забезпечення своєчасного прибирання снігу та належного утримання вулиць у Маневичах лісове господарство прийшло на допомогу комунальним підприємствам. Технікою лісгоспу частково розчищалися вулиця Луцька та Андрія Снітка.

У ДП «Городоцьке ЛГ» розчищалися під’їзні шляхи до лісокомплексу, лісництв, складу та станції Троянівка (Маневицький р-н), частково проведено чистку під’їздів до ділянок. Техніка лісогосподарських підприємств працює на дорогах сіл Городок, Градиськ, Нова Руда, Лишнівка, Троянівка.

З допомогою ДП «Ратнівське ЛМГ» розчищено від снігових заметів дороги в лісових масивах, що з’єднують села Язовні – Піски Річицькі, Заліси – Жиричі, Тур – Жиричі.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні