Українця Усика визнали найкращим боксером року за версією ESPN

0
5
Українця Усика визнали найкращим боксером року за версією ESPN
Абсолютний чемпіон світу з боксу у першій важкій вазі українець Олександр Усик став кращим боксером року за версією спортивного телеканалу ESPN.

Окрім Усика, на нагороду претендували українець Василь Ломченко, Майкі Гарсія, Ентоні Джошуа і Моріс Хукер.

«У 2018 році Усик безперечно зорбив те, що зробило цей рік фантастичним, завдяки чому він увішов в історію», — йдеться на сайті ESPN.

У серпні 2018 року боксери Усик та Ломаченко були визнані кращими у своїй вазі за версією порталу WBN.

11 листопада Український боксер Олександр Усик переміг британця Тоні Белью нокаутом та захистив титули чемпіона світу у важкій вазі за версіями WBA, WBC, IBF, WBO и журналу The Ring.

Нагадаємо, український боксер Олександр Усик переміг росіянина Мурата Гассієва у фіналі Всесвітньої суперсерії боксу. Таким чином Усик став першим в історії українцем, який став абсолютним чемпіоном світу в першій важкій вазі.

Цей бій став найбільш важливим у професійній кар'єрі Усика. Українець здобув Кубок Мохаммеда Алі. Бій відбувся в Москві на стадіоні «Олімпійський».

22 липня прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що запропонує президенту присвоїти Усику звання Героя України після перемоги над Гассієвим.

Усик заявив, що відмовився від звання Героя України.

Також Усик наголосив, що не збирається змінювати українське громадянство.

ESPN — американський кабельний спортивний телевізійний канал. ESPN є одним з телеканалів, які організовують і транслюють боксерські поєдники.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні