«Щенята рятують Новий рік» – вистава у «Промені»*

0
1
«Щенята рятують Новий рік» – вистава у «Промені»*
У п'ятницю, 28 грудня, у «Промені» відбудеться передноворічна вистава для діток «Щенята рятують Новий рік».

Всі ми, навіть дорослі, чекаємо на Новий рік – час, коли казковий настрій входить в наш будинок і дарує незабутні пригоди. Що вже говорити про найменших? Адже вони по-справжньому вірять у передноворічні чудеса і новорічну казку. І подарувати таку казку своїй дитині – простіше простого!

Якщо головними героями будуть улюблені персонажі – Щенячий патруль, то радості дітей не буде меж. Зовсім не секрет, що відважні щенята-рятувальники із щенячого патрулю завжди і будь-кому готові прийти на допомогу – серед врятованих ними кого тільки не було. Але, як і інші малюки, щенята дуже чекають Нового року і готуються його святкувати: прикрашають свої будинки в Бухті Пригод.

Напевно, за декілька днів до свята нікого не доведеться рятувати – можна чудово повеселитися і не думати про роботу. Але не все так просто – на допомогу кличе не хто-небудь, а сам Новий рік! Що з ним сталося? Чому він не може вчасно прийти? І як веселі щенята рятуватимуть свято? Про все це ви дізнаєтеся, відвідавши виставу для дітей «Щенята рятують Новий рік».

Яскравий, галасливий, барвистий і дуже веселий спектакль - саме те, що потрібно малюкам. Подаруйте дітям незабутнє новорічне свято! Казка зовсім близько.



Тривалість: 50-55 хв.

Вік: 2-10 років.

Квитки можна придбати за посиланням: http://bit.ly/2qWmBBv
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні