--> На ремонт алеї луцького парку хочуть віддати три мільйони | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На ремонт алеї луцького парку хочуть віддати три мільйони

1
-1
На ремонт алеї луцького парку хочуть віддати три мільйони
Центральну алею парку культури і відпочинку імені Лесі Українки в Луцьку хочуть відремонтувати за три мільйони гривень.

Про це стало відомо у п’ятницю, 21 грудня, під час засідання 51-ї сесії Луцької міської ради.

Нагадаємо, авторам відомого українського шоу «Орел і решка» не сподобався парк імені Лесі Українки у Луцьку.

«Недаремно мені радили прийти сюди саме вночі. Красивий, доглянутий, підсвічений парк. Таким він здається на перший погляд. Але, якщо звернути з алеї хоча б праворуч, – ліс. Не парк, а ліс. Красивий, але темний», – зазначив ведучий.

За словами начальниці управління фінансів та бюджету Луцькради Лілія Єлова розповіла, що гроші планують виділити із бюджету розвитку.

Депутат Павло Данильчук зазначив, що алею реконструювали в 2012 році, а відтак нагальної потреби виділяти з бюджету три мільйона він не бачить.

«Ми реконструювали майже всі алеї за кошти інвесторів. Жодної копійки не було вкладено в парк з міського бюджету. В проекті є частково сходи на центральний парк із пандусом, поручнями. Більше того, думаю, що цих трьох мільйонів не вистачить на всю довжину алеї, тому нам доведеться знову залучати спонсорів», – пояснив директор департаменту житлово-комунального господарства.

«Вхід там зараз в критичному стані. Ті сходи, відсутність пандусів, бруківка полопана від автомобілів. За ці гроші ми зможемо тільки реконструюємо вхід в пак. В парк вкладено підприємцями 10 тисяч квадратів бруківки. Щоб завершити ремонти по парку, потрібно, перш за все, зробити ремонти входу», – зазначив Крась.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вхід в парк жахливий можна ноги зломати
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні