Пояснили, чому луцька школа знову залишиться без вкладеної бруківки

0
1
Пояснили, чому луцька школа знову залишиться без вкладеної бруківки
Начальниця управління освіти Луцької міської ради Зіновія Лещенко пояснила, чому не завершили вкладання бруківки в ЛНВК «ЗОШ 1-3 ст. №22 – ліцей».

Про це стало відомо у п’ятницю, 21 грудня, під час засідання 51-ї сесії Луцької міської ради.

Нагадаємо, луцькій школі №22 відмовили у проханні викласти 60 метрів бруківки. У відповідь на петицію секретар Луцької міськради Григорій Пустовіт повідомив, що провести роботи з влаштування пішохідної доріжки поки неможливо, мовляв немає грошей.

Під час сесії депутат Луцької міської ради Алла Надточій поцікавилася в начальниці управління освіти, чому в бюджеті на 2019 рік не передбачили кошти на вкладення бруківки на подвір’ї 22-ої школи.

«Ту бруківку, яку привезли, ми знайшли спонсора і її закупили. Сьогодні є можливість залучити людей і шляхом співфінансування докласти ту бруківку. Я хочу, щоб включили це в бюджет. Це ж буде місту дешевше. Не розумію, чому ви ігноруєте це», – сказала депутат Алла Надточій.

Натомість Зіновія Лещенко зазначила, що в бюджеті закладені ремонти навчальних закладів, які це потребують.

«Та територія біля входу викладена бруківкою. Решту подвір’я думали, що встигнемо викласти, але сніг пішов. Тому ми вимушені чекати до вести», – пояснила освітянка.

До слова, у бюджеті на 2019 рік передбачили кошти на ремонт бруківки Луцької спеціалізованої школи I-III ступенів №5.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні