На Волині розмитнили понад 3500 «євроблях». ВІДЕО

0
-8
На Волині розмитнили понад 3500 «євроблях». ВІДЕО
На Волині скористалися пільговим розмитненням понад три з половиною тисячі власників авто на іноземній реєстрації.

Про це йдеться в сюжеті 12 каналу.

Із загальної кількості розмитнених на Волині автомобілів більше половини належать мешканцям регіону, решта приїздила з інших областей.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Що потрібно знати власникам «євроблях» для розмитнення. КАЛЬКУЛЯТОР

Майже 600 машин оформили в Ковелі, 400 - на "Ягодині", 130 - у Володимирі-Волинському. Найбільше - на митному посту "Луцьк". Тут випустили у вільний обіг дві третини усіх автівок.

Прес-служба Волинської митниці ДФС повідомляє, що через стихійний вибір громадянами органу доходів і зборів, де вони здійснюють митне оформлення свого автомобіля, в одних митних терміналах збирається дуже багато транспортних засобів, натомість в інших – майже порожньо. Це суттєво збільшує час очікування рішення про випуск, призводить до додаткових витрат за простій авто в терміналах і тимчасове проживання їхніх власників на Волині.

Процедура розмитнення за спрощеною схемою діє з 25 листопада. Протягом трьох місяців українці можуть це зробити вдвічі дешевше.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні