Судимість і великий штраф: автомайстер з Луцька покатався на машині без дозволу

0
2
Судимість і великий штраф: автомайстер з Луцька покатався на машині без дозволу
11 грудня Луцький міський суд визнав винним у незаконному заволодінні транспортним засобом волинянина Дмитра Новосада. Досить комічна подія, не схожа не типове викрадення автомобіля, сталася ще у січні.

Вадим Комар пригнав автомобіль своєї матері Volkswagen Passat 1.9 TD у Луцьку автошколу з метою технічного огляду. Втім, коли забрав машину після ремонту, відразу відчув, що неполадку не усунули. Тому зателефонував Дмитру Новосаду, який оглядав його машину, і попросив, щоб той перевірив авто ще раз.

Чоловік сказав, що авто треба протестувати, втім, коли сів за кермо, вигукнув: «Повернеш мені гроші, тоді забереш автомобіль». І поїхав кататися Луцьком. Вже через 15 хвилин поліція переслідувала автовикрадача. Машину вдалося повернути власнику неушкодженою.

Дмитро Новосад, який підпрацьовував автомайстром, виявився раніше судимим за розповсюдження наркотиків, втім, покарання відбував умовно. За таку витівку чоловік отримав 17 тисяч гривень штрафу. Дмитро розлучений, на його утриманні перебуває малолітня донька та неповнолітній син.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні