Зміни в ЗНО-2019 - що чекає абітурієнтів

0
-3
Зміни в ЗНО-2019 - що чекає абітурієнтів
У 2019 році для вступу до вищих навчальних закладів абітурієнтам необхідно подати сертифікати ЗНО з трьох конкурсних предметів.

Обов'язковою дисципліною залишається українська мова і література, інші дві залежать від спеціальності, обраної абітурієнтом. При цьому для деяких спеціальностей вони змінені, - повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

У 2019 році для вступу до вищого навчального закладу для навчання за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра (магістра медичного, фармацевтичного або ветеринарного спрямувань) на відкриті та закриті конкурсні пропозиції на основі повної загальної середньої освіти першим конкурсним предметом є українська мова та література, а другий і третій предмети відповідно до майбутньої спеціальності чітко регламентуються додатком № 4 до умов прийому до вищих навчальних закладів у 2019 році,– зазначає УЦОЯО.

Ознайомитися із зміненим переліком конкурсних предметів відповіднно до обраних спеціальностей можна на офіційному сайті УЦОЯО.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Я ж педагог, могу всьо!» – луцька журналістка про нові випробування для вчителів
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ


Як на Волині зміниться ЗНО-2022 Як на Волині зміниться ЗНО-2022
18 листопада, 2021, 17:24
0
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні