Волинянин побив знайомого та викрав його автівку. ФОТО

0
-4
Волинянин побив знайомого та викрав його автівку. ФОТО
На Волині чоловік побив знайомого та викрав у нього автівку.

Про це повідомляють у прес-службі поліції Волинської області.

До Іваничівського відділення поліції із заявою про незаконне заволодіння його транспортним засобом звернувся 33-річний місцевий житель. Заявник повідомив, що візуально знайомий йому чоловік викрав із двору будинку на вулиці Дружби автомобіль «Audi A4».

У результаті проведених оперативно-пошукових заходів співробітники сектору кримінальної поліції в співпраці з дільничними офіцерами та групою реагування патрульної поліції встановили, що незаконне заволодіння транспортним засобом вчинив 29-річний житель райцентру.

Поліцейські також з’ясували, що перед тим зловмисник завдав тілесних ушкоджень заявникові.

Правоохоронці вилучили автомобіль та помістили його на арештмайданчик місцевого відділення поліції.

За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді, зокрема, штрафу від 17 тис. грн.. до понад 20 тис. грн., або обмеження чи позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років. Окрім того, слідчі розпочали також кримінальне провадження за фактом заподіяння умисного середньої тяжкості тілесного ушкодження. Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 122 Кримінального кодексу України.

Вирішується питання щодо оголошення правопорушнику про підозру та обрання йому міри запобіжного заходу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні