--> «Герої» і бовдури, – журналістка про чиновників, які знищили в Луцьку 18 дерев | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Герої» і бовдури, – журналістка про чиновників, які знищили в Луцьку 18 дерев

7
14
«Герої» і бовдури, – журналістка про чиновників, які знищили в Луцьку 18 дерев
Волинська журналістка стверджує, що 18 дерев на Київському майдані у Луцьку зрізали, аби збудувати дев’ятиповерхівку, а не через їх аварійний стан.

Про це у блозі на «Волинь24» написала керівниця відділу журналістських розслідувань інтернет-видання Людмила Яворська.

Нагадаємо, вісімнадцять дерев зрізали на розі вулиць Дубнівської та Рівненської, що поруч 16-поверхівки. Директор департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради Юрій Крась сказав, що про зрізання дерев нічого не знає й не чув.

Важливо, що раніше повідомлялося, що в районі Київського майдану планують збудувати три багатоповерхівки.

Йдеться про ділянку біля 16-поверхівки, що на Київському майдані. Площа забудови – 0,67 гектара.

Загалом планують збудувати три будинки з вбудованими торгово-офісними приміщеннями. Вони матимуть від дев’яти до 14 поверхів. За планом, там зможе оселитись 850 людей.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Волинська журналістка вимагає пояснити, хто зрізав дерева на Київському майдані

«13 кленів, 3 акації, 2 груші. Стільки дерев зрізали в районі Київського майдану, бо – «аварійні». Насправді – щоб «втулити» тут 9-поверхівку», – пояснює журналістка.

Вона додає фрагмент акту обстеження згаданих дерев, де червоним кольором виділили імена людей, які оглянули їх та написали, що дерева гнилі, трухляві і несуть загрозу падінню.

«Зеленим - імена бовдурів (давайте, гоу в суд - я готова аргументувати, чого вважаю кожного із вас бовдурами!), які просто поставили на протоколі підписи і дали добро зрізати 18 дерев».



«А це – кілька із тих дерев, які зрізали десь за тиждень до події. Так, не в найкращому вигляді, але аварійні?! – ні. «Трухляві» і «гнилі» пеньки...» – пише.

Декілька дерев, які зрізали
Декілька дерев, які зрізали

Все, що залишилося
Все, що залишилося


«Дерева, через дорогу. Як на мене – суттєво більш похилі, ніж ті, які зрізали (в жодному разі не натякаю, що їх треба зрізати. Просто порівнюю). Але їх навіть ніхто не оглядав. Бо тут висотку не втулиш», – каже Людмила Яворська.

Дерева через дорогу
Дерева через дорогу


Згадала журналістка і про ще один об’єкт, який, на її думку, «зачистили», аби подарувати комусь будівельний майданчик. Поруч зрізаних дерев стояв кіоск, де ремонтували взуття. Людмила запевняє, що це була єдина на весь район ремонтно-взуттєва «точка». Зник цей кіоск якогось вечора без жодних розголосів, коментарів та обговорень.



Яворська пише, що під час найближчої сесії депутати планують дати дозвіл на будівництво 9-поверхівки. Її збудують на «трикутнику» між вулицями Дубнівська і Рівненська у Луцьку, поперед вже існуючої 16-типоверхівки.



«Якщо ваша позиція, шановні представники влади, що на цьому чи іншому місці має бути житлова багатоповерхівка (ну, бо житла мало, атовцям треба дати і сиротам, інвест.внесок в бюджет - чи ще які аргументи) – то може ви вже дорослі і серйозні дядьки, аби так прямо і сказати?! А не гратися в оці примітивні ігри про «гнилі дерева» і «некрасіві кіоски»? Вам соромно сказати правду? Страшно? Ви її не знаєте? Для чого увесь цей брєд?.. Гидко, чесне слово», – підсумувала Людмила Яворська.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
14

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
наші хрущовки добряче просіли з появою 16-поверхівки, і їм щосезону гіршає! категоричне ФЕ луцьким чинушам, вкотре збрившим лаве на землі. ви геть обуріли.
Відповісти
Задворецька загружена автівками. генії житлобудівництва, вас клястимуть не лише мешканці прилеглих домівок. але ж бабло передусім.
Відповісти
Муляє комусь порожня ділянка,очі мозолить,кортить втулити чергове бетонне страхіття
Відповісти
підтримую повністю, але ВН 24 продалися ПАлиці
Відповісти
Шановна Людмило, не турбуйтесь: дерева через дорогу теж зріжемо, вони - аварійні, і взагалі, все, нажаль, на даний час і в нашій державі, і в цілому світі аварійне, і суспільство, і людство... Не переймайтесь таким - дивіться глобально.
Відповісти
На сайті міської ради є пояснення. На мою думку Яворська обламалась, дерева дійсно були аварійні
Відповісти
А на мою думку це екологія міста Луцька "аварійна", добре хоч прес-служба толкова, зфоткати два дерева з різних ракурсів і доказувати, що через них зрізали вісімнадцять - оце талант!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні