Броварня «Карабас Барабас» гучно відсвяткувала свою п'яту річницю*

0
-1
Броварня «Карабас Барабас» гучно відсвяткувала свою п'яту річницю*
П'ять років тому, у грудні, вперше відкрилися двері унікального для Луцька закладу - броварні "Карабас Барабас".

Тож свій перший День народження тут відзначали гучно, протягом трьох днів.

Багато лучан вже й не пам'ятають, як це було у місті без "Карабаса Барабаса", адже звикли відзначати саме тут важливі дати у житті, або ж просто відпочивати з друзями на вихідних. Однак, відкрили заклад п'ять років тому. Саме тоді запрацювала й броварня, адже родзинкою Карабасу є саме вона.

Просто на очах у відвідувачів пивовар готує улюблені ексклюзивні напої. Крафтофе пиво цінують не лише лучани, а й гості міста, які часто заходять саме сюди посмакувати оригінальними стравами та випити ексклюзивні напої. До слова, вже зовсім скоро "Карабас Барабас" знову здивує своїх гостей, адже вперше у меню з'явиться Mandarin Ale у якому поєднали смак зими та улюбленого напою.

За роки роботи тут відбулися десятки концертів та сотні вечірок. На сцені виступили знані гурти, як ТІК, От Вінта, Мандри, Олег Скрипка, так і початківці.

З нагоди дня народження броварня вирішила потішити постійних гостей та подарувати чимало подарунків, окрім сертифікатів на улюблене пиво було й два найголовніші призи - iPhone X. Перший отримав Микола Арсенюк 13 грудня.

У суботу, 15 грудня відбувся розіграш серед підписиків в інстаграмі. Рандом обрав переможницю й нею стала Іванка Стащук. Вона розповідає, що в "Карабасі Барабасі" буває щотижня, адже це її улюблений заклад. Тут і відпочиває з друзями й відзначає свята. Жартує, що в перемозі була впевнена, адже дуже хотіла новий телефон від Карабасу.

Розважали цього вечора гостей хлопці з тернопільського гурту Los Colorados. Вони наживо виконували чимало відомих пісень у власній обробці.

На завершення гостей пригостили велетенським тортом, який, до речі, пекли у закладі.

В броварні запевняють, що й надалі організовуватимуть ще більше хороших подій та варитимуть ще більше смачного пива.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні