--> «Карабас Барабас» почав святкування своєї п’ятої річниці з подарунку iPhone* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Карабас Барабас» почав святкування своєї п’ятої річниці з подарунку iPhone*

0
4
«Карабас Барабас» почав святкування своєї п’ятої річниці з подарунку iPhone*
П’ять років тому у Луцьку відкрився унікальний заклад – броварня «Карабас Барабас». З 13 грудня у тут розпочали святкувати День народження.

Чимало гостей зібралися в броварні «Карабас Барабас» 13 грудня, аби відсвяткувати перший ювілей закладу. До слова, гулятимуть тут три дні, адже з нагоди річниці вечірки відбудуться ще й у п’ятницю та суботу.

«Карабас Барабас» підготував багато забав та подарунків. Зважаючи на те, що на 13 грудня припадає Андрія, то ведучі пропонували гостям поворожити й навіть спробувати вкусити калиту.

Однак найбільш очікуваною забавою був розіграш новенького iPhone Х. Виграти його можна було дуже просто: протягом місяця необхідно було погуляти в броварні й отримати чек на суму не менше 500 гривень, залишити на звороті свої контакти й вкинути його у «Чарівний слоїк».

Однією з умов було – прийти на розіграш 13 грудня, тож кілька людей, яким доля подарувала шанс стати власниками телефону його втратили.
Врешті, виграш отримав Микола Арсенюк. Він не одразу повірив у своє щастя. «Я ще ніколи нічого не вигравав, це вперше», - розповідає чоловік.

Він зазначив, що є постійним відвідувачем закладу, тож чеків вкинув не мало.

На запитання, чи тепер святкуватиме усі важливі події свого життя у «Карабасі Барабасі» зауважив, що й раніше так робив, але тепер точно ніколи не зрадить броварні.

До слова, 15 грудня можна буде виграти ще один iPhone Х. Для цього необхідно підписатися на Інстаграм закладу, під постом з розіграшем відзначити двох друзів та прийти на свято.

Окрім того, на усіх гостей закладу у цей день чекає чимало сюрпризів, зокрема й велетенський торт.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні