--> Чоловіку, який вилами вбив копа, загрожує довічне | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чоловіку, який вилами вбив копа, загрожує довічне

1
-6
Чоловіку, який вилами вбив копа, загрожує довічне
Чоловік своєї провини не визнає.

Довічне позбавлення волі за вбивство поліцейського загрожує жителю Дубенського району Рівненщини, - повідомляє Український простір Прикарпаття.

Кримінальне провадження і обвинувальний акт у справі вбивства 33-річним жителем села Стовпець інспектора патрульної поліції Олександра Гордійчука направили в суд.

“Першого липня близько 21.00 в поліцію надійшло повідомлення від місцевої жительки, на вулиці Шевченка в селі Стовпець у неї виник конфлікт з сусідом. На подію направили наряд групи реагування в складі двох інспекторів на службовому автомобілі”, – повідомляють в поліції.

Чоловіка, на якого вказували односельці, поліцейські застали за місцем проживання. Однак той, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, поводився агресивно. Нетверезий зловмисник схопив вила і завдав спочатку кілька ударів по транспортному засобу, а потім ударив поліцейського, який перебував в салоні.

Потерпілого, 25-річного сержанта поліції, госпіталізували з колотими пораненнями плеча, грудної клітки і струсом головного мозку. Медики намагалися врятувати життя поліцейського, проте він впав у кому і 9 липня, не приходячи до тями, помер.

Зловмисника помістили в ізолятор тимчасового утримання, обравши запобіжний захід у вигляді утримання під вартою, де він перебуває досі. Йому повідомили про підозру за скоєння вбивства співробітника правоохоронного органу і опір працівникові поліції.

Зловмиснику, який своєї провини не визнає, загрожує довічне ув’язнення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Медаль герою
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні