На Волині поліція затримала двох шахраїв

0
0
На Волині поліція затримала двох шахраїв
На Волині шахраї видурили у довірливих людей гроші.

Про це повідомлять у прес-службі поліції Волинської області.

Учора ввечері до Луцького районного відділення поліції звернулися двоє мешканців Луцького району із заявами про шахрайства.

Поліцейські встановили, що 25-річний мешканець цього ж району, шляхом обману та зловживання довірою, під приводом продажу автозапчастин до автомобілів за заниженою ціною, незаконно заволодів коштами заявників на суму майже 26 тис. грн.

Цього ж дня до Луцького відділу поліції звернувся 33-річний житель обласного центру. Чоловік повідомив, що в жовтні по рекламі замовив за 5 тис. грн. балконну раму. Однак, до тепер так і не отримав замовлений товар. Поліцейські встановили причетність до злочину 30-річного мешканця Луцька.

Слідчі за фактами шахрайств розпочали кримінальні провадження за ознаками злочинів, передбачених ст. 190 Кримінального кодексу України. Тривають досудові розслідування.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні