Волинянин, який «косив» від армії, отримав рік умовно

1
-2
Волинянин, який «косив» від армії, отримав рік умовно
За ухилення від строкової військової служби мешканцю Нововолинська призначили покарання у виді обмеження волі на один рік з іспитовим строком.

7-го грудня Нововолинський міський суд виніс відповідний вирок, пише "Буг".

14-го вересня 2018 року в приміщенні Нововолинського обєднаного районного військового комісаріату призовник особистий підпис отримав повістку про необхідність явки до війсккомату з подальшим відправленням до Волинського обласного збірного пункту для відправлення у військову частину, що знаходиться у селі Старичі, Львівська області.

Не маючи підстав для відстрочки чи звільнення від призову на строкову військову службу, переслідуючи мету ухилення від її проходження, усвідомлюючи протиправний характер своїх дій, передбачаючи їх наслідки і бажаючи їх настання, будучи ознайомленим про кримінальну відповідальність за ухилення від призову на строкову військову службу на виклик згідно отриманої повістки до Нововолинського обєднаного районного комісаріату не прибув без поважних причин, чим ухилився від призову на строкову військову службу.

Мешканця Нововолинська обвинувачували за статтею 335 Кримінального кодексу України – ухилення від призову на строкову військову службу. У підготовчому судовому засіданні він повністю визнав свою вину. Між прокурором та обвинувачуваним було складено угоду про визнання винуватості.

Суд призначив умовне покарання у виді обмеження волі на строк один рік.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так тепер він по закону відкосив бо має условку
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні