Волинянка увійшла до Топ-30 молодих лідерів України. ФОТО

0
0
Волинянка увійшла до Топ-30 молодих лідерів України. ФОТО
Волинянка Майя Москвич потрапила у топ-30 молодих лідерів України 2018 року за версією видання Kyiv Post.

Про це вона написала на своїй сторінці у "Фейсбуці".

Вручення нагороди відбулось ввечері 11 грудня у Києві.

"Потрапила в неймовірну 30-ку людей, котрі вже зробили щось для України... досить неочікувано. І реально це честь бути в одному списку з такими потужними людьми! Хоч я прийшла на захід надто пізно і надто втомленою, щоб знайомитись, мені було приємно усвідомити, що моя участь і перемога в InvictusGames була важлива не лише для мене і для всіх хто мене підтримував, а принесла бонуси і для України", - йдеться у дописі.

Спортсменка подякувала усім, хто підтримував її та допомагав під час підготовки до змагань.

"Поставлю в кімнаті на видному місці хай буде нагадуванням, що 2018-й був моїм новим початком і що на мене тепер люди дивляться, а то часто про це забуваю, і маркером допишу бути обачнішою. А ще це була хороша нагода одягнути сукні. Залишилось одне питання: хто мене номінував? Тому що так і не дізналася. Ану добра людино відгукнися", - пише Майя.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні