--> Досягнення і проблеми: Покровський прозвітував за третій рік депутатства | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Досягнення і проблеми: Покровський прозвітував за третій рік депутатства

0
3
Досягнення і проблеми: Покровський прозвітував за третій рік депутатства
Депутат Луцької міської ради Андрій Покровський прозвітував перед лучанами про свою роботу за третій рік каденції. Це періодично зобв’язані робити усі депутати місцевих рад відповідно до законодавства України.

Про виконану роботу засновник Громадянського Руху «СВІДОМІ» відзвітував в ефірі 12 каналу.

Покровський розповів про результати втілених ініціатив. Також відповів на питання активних лучан та експертів. Зауважимо, що команда Покровського особливу увагу приділяє округам без депутатів, наповненню програми з купівлі житла воїнам АТО «50 на 50» та модернізації освіти у Луцьку.



Андрій Покровський висловив своє бачення щодо розвитку міста. Інтернет-видання «Волинь 24» виділило основні тези з депутатського звіту:

Першочергово депутат наголошує на округах без депутатів.

«Таких округів у нас в Луцьку 12. У цих округах проживає 43 тисячі луцьких виборців.

Ще минулого року в рамках діяльності Громадянського Руху «СВІДОМІ» ми започаткували проект, спрямований на залучення коштів з міського бюджету на потреби мешканців цих округів.

Завдяки моєму проекту рішення, який підтримала міська рада, вдалось передбачити на 2018 рік 2 млн 400 тис грн на потреби мешканців цих територій. Але через небажання міської влади спрямовувати кошти в ці округи, профінансувати їх вдалось лише частково в розмірі 1 млн 120 тисяч гривень»

Також Покровський розповів про модернізацію систем освіти, зокрема про новинки у луцьких школах – мультиборди.

«Ми поставили за мету забезпечити усі школи міста мультибордами. Це сучасні навчальні пристрої, які поєднують в собі великий сенсорний екран та потужний комп’ютер з інтерактивними навчальними програмами.
За цей рік за рахунок моїх особистих коштів було придбано три мультиборди на суму 386 тис грн. Один з них ми подарували загальноосвітній школі № 1.

Нашою командою було розроблено проект рішення, яким передбачалася закупівля мультибордів в усі школи міста. Прикро, що міська рада та міське управління освіти всіляко саботували цей процес. Доходило навіть до абсурду: вчителям забороняли приходити на інформаційні зустрічі для ознайомлення з роботою та можливостями мультиборду»

До мецената часто звертаються лучани не лише з його виборчого округу. Задля цього створена приймальня де працюють компетентні помічники.

«За рік, що минув від минулого звіту, у мою депутатську приймальню надійшло 257 звернень. Щодня мешканці Луцька звертаються з проханням допомогти вирішити конкретні проблеми.

Хочу наголосити, що в цьому році міська влада не зробила жодного капітального ремонту прибудинкових територій із запланованих на цей рік. Натомість робляться поточні ремонти в різних частинах міста.

Таким чином міська влада намагається справити враження постійної господарської роботи.

Оскільки ряд звернень у приймальню стосувались благоустрою прибудинкових території та підтримки молоді і спорту, кошти свого депутатського фонду та свої особисті я спрямовував в першу чергу на ці потреби»

Андрій Покровський розповів про свою благодійну діяльність. Каже, що це є частиною його соціальної відповідальності перед суспільством і як бізнесмен він може собі це дозволити. Тому спрямував на благодійність 1 мільйон 700 тисяч гривень протягом 2018-го.

«Зокрема, до міського бюджету було перераховано 1 млн грн для купівлі житла учасниками АТО відповідно до міської Програми, яка відома під назвою «50 на 50», придбано три мультиборди для луцьких шкіл, а також придбано та передано ендоскоп у Луцьку міську клінічну лікарню»

Наприкінці спічу депутат наголосив, що депутатська робота для нього - це самореалізація та можливість впливати на розвиток міста. Саме тому, не зважаючи на протидію, він продовжуватиме працювати на захист інтересів лучан.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні