Відомий волинський шоумен отримав музичну нагороду. ФОТО

0
-2
Відомий волинський шоумен отримав музичну нагороду. ФОТО
Відомий волинянин Віталій Іваницький отримав музичну нагороду за авторську пісню.

На головній сцені нашої держави – в Палаці мистецтв «Україна» у місті Києві, відбулася ХХІІІ церемонія вручення музичної премії "Шлягер року".

Пісня "Лети любове" на вірші Віталія Іваницького, музика і виконання народного артиста України Павла Дворського, визнана однією з найкращих пісень 2018 року в музичному букеті серед 45 пісенних творів кращих поетів, композиторів і естрадних артистів України, серед яких Олександр Злотник, Вадим Крищенко, Павло Зібров, Алла Кудлай, Віталій Білоножко, Ольга Сумська, Анатолій Матвійчук, Микола Свидюк,та інші.

На святі музики і радісних творчих емоцій під час церемонії нагородження Віталій Іваницький зазначив : «У моїх віршованих творах завжди є сюжет, або якась життєва історія, тому наші пісні, у співавторстві з композиторами та виконавцями, зігрівають душі і людські серця. Це стосується і пісні «Лети любове».


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні