--> Пустовіт відповів на закиди луцьких студентів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Пустовіт відповів на закиди луцьких студентів

0
-1
Пустовіт відповів на закиди луцьких студентів
У Луцькій міській раді відповіли студентам, які вимагають пільговий проїзд у маршрутках.

Студентам відповів секретар міської ради Григорій Пустовіт під час засідання Молодіжної ради, повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

Він акцентував на тому, що акція протесту щодо запровадження пільгового проїзду - це не що інше, як ретельно спланована політична акція.

“Активісти посилаються на те, що в інших містах, зокрема у Львові, студенти мають право пільгового поїзду в маршрутках, але це не відповідає дійсності. У Луцьку, як і в інших містах, пільга на перевезення студентів, як і інших категорій населення, є лише в електротранспорті, адже тролейбуси - це соціальний вид транспорту.

Для КП “Луцьке підприємство електротранспорту” на відшкодування пільг спрямовуємо понад 50 мільйонів гривень. У випадку запровадження пільгового проїзду у маршрутних таксі до міської ради звернуться інші категорії населення - діти війни тощо, з вимогою запровадити аналогічні пільги. Але потрібно розуміти, що бюджет міста - це спільні кошти громади. Їх потрібно спрямовувати на першочергові потреби - ремонт шкіл, дитячих садочків, реконструкцію вулиць, ремонти лікувальних закладів”.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні