--> «Люди, які постійно щось змінюють просто не знайшли себе. Я знайшов і щасливий тут», – арт-директор «Карабасу Барабасу»* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Люди, які постійно щось змінюють просто не знайшли себе. Я знайшов і щасливий тут», – арт-директор «Карабасу Барабасу»*

0
1
«Люди, які постійно щось змінюють просто не знайшли себе. Я знайшов і щасливий тут», – арт-директор «Карабасу Барабасу»*
З нагоди п’ятої річниці броварні «Карабас Барабас» ми продовжуємо знайомити читачів з людьми, які працюють у закладі з першого дня.

Сьогодні арт-директор броварні розповідає про специфіку роботи та найяскравіші моменти.

Віталія Дмитрука знають, чи не всі постійні гості броварні «Карабас Барабас». Окрім того, що він працює тут з дня відкриття, ще й пройшов чимало кар’єрних сходинок, адже потрапив у заклад, як офіціант, а тепер працює арт-директором.

Історія його почалася доволі просто, у 2013 році шукав підробіток, та дізнався, що відкривається новий заклад. Прийшов на вакансію офіціанта й уже п’ять років – він вагома частина карабасівської сім’ї.

«Коли я вперше побачив зал, то був вражений наскільки велике приміщення й багато місця», - згадує Віталій.

«Спочатку ми мали різні навчання та тренінги, як обслуговувати клієнтів. Я, якщо чесно, в цьому був зовсім новачок, але працювати сподобалося. Спочатку в мене й ніхто не вірив (сміється), тому два місяці я був стажером», - розповідає арт-директор броварні.


Однак Віталію подобалося спілкуватися з людьми, тож він знаходив спільну мову з гостями. Вже за пів року стало відомо, що звільняться місце адміністратора, адже дівчина йде у декрет.

«Я поїхав у відпустку, а коли повернувся, то колектив сказав, що вони з власниками прийняли рішення мене підвищити», - ділиться спогадами чоловік. Перший день на новій посаді припав на День студента.

«Ви уявляєте, що робиться? А тут я, молодий і зелений. Але нічого, справилися», - згадує свою адміністраторську роботу Віталій Дмитрук.

Згодом відбулося кілька змін, й, зрештою він став арт-директором, людиною, яка відповідає за розваги й настрій гостей.

«Але я досі, коли треба, можу допомогти адміністраторам, щось підказати», - розповідає він.

Не рідко, коли гостей у «Карабасі Барабасі» доволі багато, можна побачити Віталія й у ролі офіціанта.

«Ми тут всі, як одна велика родина, тому допомагаємо один одному», - пояснює він.

На запитання про найяскравіші моменти у роботі жартує: «У нас вони щодня». Каже, що дуже любить організовувати концерти, адже тоді ти можеш поспілкуватися з своїми кумирами вживу. Найбільше спогадів про виступ Тартака в рамках туру до 18 річниці гурту.

«В нас було дуже багато людей. Положинський вийшов на край барної стійки, вибрав з залу кілька людей і вони пригали у натовп. Їх носили по залу, а тоді ставили назад», - розповідає арт-директор.

Звісно, чимало й романтичних історій у «Карабасі Барабасі». Скажімо, найбільше освідчень припадає на Новий рік.

«Зазвичай хлопець приходить раніше, просить заховати квіти, а потім винести їх у відповідальний момент. Дуже цікаво спостерігати за реакцією дівчат, яким пропонують руку і серце», - каже Віталій.

А ще, згадує пару, яка познайомилася у закладі в перший місяць відкриття, а згодом вони одружилися. «Тому, Карабас єднає долі», - переконаний чоловік.

Зараз, серед молоді існує тенденція: змінювати роботу щотрироки, Віталій Дмитрук у «Карабасі Барабасі» уже п’ять, питаємо, чому.

«Мені здається, що люди, які постійно щось змінюють просто не знайшли себе. Я знайшов і щасливий тут», - пояснює він. А ще додає, що в закладі дуже дружній колектив, тому й атмосфера тут завжди душевна.

Й уже традиційно розпитуємо про улюблену страву і напій.

«Я не дуже люблю сире м'ясо, але тартарт з телятини у нас просто шикарний. Дуже люблю його і раджу всім, хто ще не пробував. Думаю це стане і вашою улюбленою стравою!». Щодо напою, то тут теж відповідає не роздумуючи: «пшеничне пиво». І додає, що це взагалі найкраще пиво, яке він пив за своє життя.

Нагадуємо, що з 13 по 15 грудня броварня «Карабас Барабас» святкуватиме свій День народження та даруватиме подарунки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

«Романтичні історії, роль психолога та любов до роботи», – бармен «Карабасу Барабасу» розповів про специфіку роботи*

Кухар «Карабасу Барабасу» розповів про улюблені страви та привідкрив секрети закладу*
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні