--> У Луцьку придбали авто для Центру реабілітації учасників АТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку придбали авто для Центру реабілітації учасників АТО

1
1
У Луцьку придбали авто для Центру реабілітації учасників АТО
У Луцьку для потреб Центру реабілітації учасників АТО придбали автомобіль.

Про це повідомили на офіційній сторінці Олександра Савченка у "Фейсбуці".

Віднедавна у Центрі реабілітації учасників АТО, який знаходить у місті Луцьку на вулиці Привокзальній, 12, функціонує група швидкого реагування. Вона складається більше ніж з двох десятків учасників бойових дій на Сході.

За словами керівника Центру Олени Звєрєвої щодня троє з них чергують і готові прийти на допомогу побратиму, який, наприклад, захотів скоїти самогубство. Днями для потреб групи швидкого реагування придбали автомобіль – Renault Trafic.

"У нас не було машини. Завжди в останній момент ми шукали авто у когось з хлопців. А тепер у нас є власне, яке рятуватиме життя Героям. Дякуємо Олександру Іллічу. Він не обіцяє, а робить", - повідомила Олена Звєрєва.

Стало відомо, що АТОвці звернулися до голови обласної державної адміністрації Олександра Савченка з проханням посприяти у купівлі автомобілю. Високопосадовець спільно з соціально-відповідальним бізнесом Волині знайшли кошти на придбання авто.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То це бляха ,а що атовцям дозволено порушувати закон
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні