Злочинці влаштували стрілянину по студентах: троє постраждалих. ФОТО

0
-5
Злочинці влаштували стрілянину по студентах: троє постраждалих. ФОТО
Неподалік від гуртожитків політехнічного інституту трапилася бійка зі стріляниною.

Унаслідок конфлікту, який трапився у Києві в понеділок, 10 грудня, постраждали кілька студентів, пише "Обозреватель".

Надзвичайна подія сталася просто на території КПІ, на вулиці Борщагівській. Між двома компаніями виникла суперечка, після чого зчинилася сутичка із застосуванням газових балончиків і зброї.

"В учасників інциденту спочатку була словесна перепалка, а потім почалася бійка з використанням газових балончиків. Крім цього, один з учасників кілька разів вистрілив вгору", ‒ пояснили в поліції.

Як повідомили самі потерпілі, невідомі особи намагалися посадити студентку в машину, але за неї заступилися її товариші. Після цього почалася бійка, в ході якої нападники почали стріляти, а дівчині бризнули в обличчя перцевим балончиком, передає "Інформатор".

"На асфальті залишилися множинні сліди крові, розкидані гільзи і магазин від пістолета... В результаті конфлікту двоє хлопців отримали серйозні розсічення, а дівчині бризнули "перцем". Всі вони були госпіталізовані в лікарню", ‒ йдеться у повідомленні.

Правоохоронці також повідомили, що встановили всіх причетних до події осіб.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні