--> У місті на Волині з’явилися написи з рекламою наркотиків. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У місті на Волині з’явилися написи з рекламою наркотиків. ФОТО

0
0
У місті на Волині  з’явилися написи з рекламою наркотиків. ФОТО
На вулицях Нововолинська почали з’являтися написи з рекламою продажу наркотиків.

На стінах пишуть електронну адресу, де можна їх придбати за схемою вуличних «закладок», , – повідомляє БУГ.

Написи були помічені у центрі міста, біля входу у міський парк, що поруч з центром дитячо-юнацької творчості та на будівлі неподалік автостанції.

Фото надіслали в редакцію інтернет-видання читачі.


Перейшовши за вказаною адресою в месенджері Телеграм, можна побачити скріни, з яких видно, як наркоторговці збувають свій товар.


“Закладки. Відправки. 24/7”, – така інформація міститься в описі телеграм-каналу, а на фото профілю ще й вказані інші електронні адреси.



Продають наркотики за схемою «закладок». Можна побачити навіть повідомлення, в яких вказують, що за те, щоб отримати «дозу», потрібно нанести певну кількість нових написів по місту. Пишуть також і те, що канали постійно блокують.

У поліції ж говорять, що не знають як боротися з таким видом продажу наркотиків. Мінімальні міри, які можна прийняти – це зафарбовувати подібні написи. Про те, що вони з’явилися на вулицях Нововолинська – не знали
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні