--> Скільки додаткових вихідних матимуть українці в 2019 році | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Скільки додаткових вихідних матимуть українці в 2019 році

0
2
Скільки додаткових вихідних матимуть українці в 2019 році
У 2019 році українці не працюватимуть п'ять понеділків, дві середи і дві п'ятниці.

У наступному році в українців буде 11 додаткових вихідних через дев'ять офіційних і два релігійних свята, затверджені законом про працю, - повідомляє Сьогодні.

А Кабмін найближчим часом повинен визначити, як будуть переноситися робочі дні в 2019 році в разі, якщо під святкування віддадуть будній день.

Поки ж відомо, що в прийдешньому січні неробочими днями будуть вівторок, 1 січня, в честь святкування Нового року та 7 січня (понеділок) – Різдво. Відзначимо, що понеділок, 31 грудня 2018 го теж вихідний.

Найбільше додаткових вихідних доведеться на весну. Міжнародний жіночий день (8 Березня) випаде на п'ятницю, і буде довгий вікенд на три дні. Стільки ж будемо байдикувати і в квітні – Великдень випадає на неділю, 28 квітня, тому вихідним, відповідно до закону, буде і понеділок, 29 квітня. У травні неробочими будуть День праці, 1 травня (середа) і День Перемоги, 9 травня (четвер).

Влітку на роботу можна буде не йти в понеділок, 17 червня, оскільки в неділю перед ним будемо відзначати Трійцю, і в п'ятницю, 28 червня, на День Конституції. Потрійними вихідними порадує і серпень – 26 числа, в понеділок, будемо продовжувати святкувати День Незалежності. Три дні поспіль буде в жовтні – 14 жовтня, День захисника України, випадає на понеділок. А ось католицьке Різдво (25 грудня) випадає на середу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні