Супутникові знімки зафіксували сотні російських танків біля кордону з Україною. ФОТО

3
-17
Супутникові знімки зафіксували сотні російських танків біля кордону з Україною. ФОТО
Супутникові знімки з Google Earth, отримані в листопаді, зафіксували сотні російських головних бойових танків на новій військовій базі на околицях Каменськ-Шахтинського.

Про це повідомляє Defence Blog.

Велика військова база розташована лише за 18 кілометрів від кордону з окупованими проросійськими бойовиками територіями на сході України. Зображення показують сотні головних бойових танків, таких як Т-64, а також Т-62М. А трохи вище розташовані кілька тисяч військових вантажівок, артилерійських систем і танкерів.

Нагадаємо, 3 грудня представниця президента у Верховній Раді Ірина Луценко заявила, що Україні загрожує повномасштабна війна з Росією, яка почала серйозно нарощувати свої сили в окупованому Криму та біля кордонів. Так, РФ у кілька разів збільшила присутність своїх військових та збройної техніки на території півострова, порівняно з 2014 роком.

До цього радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк повідомив, що на східних кордонах з Україною Росія сконцентрувала понад 80 тисяч військовослужбовців з елітних підрозділів своєї регулярної.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-17

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Свині хлебчуть
Відповісти
А за які кошти святкувати новий рік? коли С.у.ч.я Й.о.б.а.н.а ВальцманськоПорошенська жидяча мать висрала нам мерзенного пенсійного крадія-жида Порошенка! Одурманеної намарно загиблої далеко ненебесної сотні кулявлобним яйценюком-жидом накравшого мільярд доларів з українців, а також жидівка гонтарева від нього не менше накрала, і повтікали оці срані поцрійоти за кордонами жити, а українські песіонери стали жертвами режиму пенсійного крадія мерзенного жида петра порошенка "оСучасника" непроіндексованних 1487гривневих пенсій нижче прожикового рівня 1998гривень в Україні стали пенсіонери українці,білоруси, вірмени та грузини. Усі вони увійшли до меморіалу одурачених за мізерну пенсійну залежність – від порошенячих-гройсманівських ганебно пенсійно-крадучих бандитів-жидів. І стало вже недоброю традициєю порошенку обкрадади всих пенсіонерів........Зловмиснику петру порошенку потрібно до 0 секунд, аби обікрасти пенсії у пенсіонерів... з нас соки вичавлює жидівський петро порошенко! Прожитковий мінімум 1900гр. а мінім.пенсія 1487гр.-хіба це росія дає нам таку мізер-пенсію? На яку неможливо вижити неголодаючи! При януковичю я мав пенсію 300доларів (коли долар був 7гр.) А тепер переворотний президент-крадій пенсій мерзотник петро порошенко краде щомісяця з моєї пенсії по 220доларів а мені залишається 80доларів (по курсу гр.-дол.), бо порошенко Х-У-Й-Л-О! Петра порошенка за кадіжки на нари!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
"Их там нєту"
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні